20:18 25.06.2020

Заступник глави ОП обговорив із радником президента Бразилії оновлений графік контактів на високому рівні, пріоритети торговельно-економічної та інвестиційної співпраці

1 хв читати
Заступник глави ОП обговорив із радником президента Бразилії оновлений графік контактів на високому рівні, пріоритети торговельно-економічної та інвестиційної співпраці

Заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква провів відеоконференцію з дипломатичним радником президента Бразилії Філіпе Мартінсом, основною темою якої стало подальше виконання домовленостей президента України Володимира Зеленського і президента Бразилії Жаїра Болсонару в умовах пандемії, посилення взаємодії двох країн у протидії наслідкам коронавірусу.

"Сторони обговорили оновлений графік подальших контактів на високому рівні. Окреслено першочергові пріоритетні напрями взаємодії між Україною та Бразилією в торговельно-економічній та інвестиційній сфері. У цьому контексті відзначено важливість проведення найближчим часом сьомого засідання українсько-бразильської міжурядової комісії з питань торговельно-економічної співпраці. На думку співрозмовників, такий захід, з огляду на пандемію COVID-19, міг би відбутися в режимі відеоконференції", - повідомляє в четвер прес-служба ОП.

Жовква зазначив, що Бразилія є найбільшим торговельним партнером України в Південній Америці. Він зазначив, що необхідно наповнювати українсько-бразильське стратегічне партнерство конкретними взаємовигідними економічними та інвестиційними проектами.

Заступник глави ОП і радник президента Бразилії також обговорили співпрацю двох країн у військово-технічній та оборонній сфері. Особливу увагу було приділено спільним планам щодо подальшої співпраці космічних відомств України та Бразилії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запросив прем'єра Сінгапуру на Саміт миру

Унаслідок обстрілу Станіслава Херсонської області пошкоджено пральню, будівлю ліцею - голова ОВА

На кількох напрямках фронту тривають зіткнення, ворог найактивніший на Покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

Президенти України та Сінгапуру обговорили перспективи поглиблення двосторонніх відносин

Окупанти обстріляли Андріївку на Харківщині, постраждали 2 пенсіонери - Синєгубов

На початку тижня в більшості областей України будуть дощі, у понеділок у Карпатах грози - Укргідрометцентр

Україні потрібна підтримка країн Азії - Зеленський

Зеленський: У нас сьогодні немає якихось потужних контактів із Китаєм, цього не хоче китайська сторона

В ОДЕСІ ЧУТИ ВИБУХ - МЕР

Від початку доби на фронті відбулося 29 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ситуація напружена - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА