19:41 23.11.2018

Мусульмани України працюють над тим, щоб країна була більш цікава ісламському світу в економіці

1 хв читати
Мусульмани України працюють над тим, щоб країна була більш цікава ісламському світу в економіці

Мусульмани України працюють над підвищенням економічного інтересу до країни з боку ісламського світу, зазначає голова Духовного управління мусульман України, муфтій України шейх Ахмед Тамім.

"Ми знаємо, що відбувається на сході України, що є проблема єдності країни, економічні проблеми. Ми як мусульмани живемо цими проблемами, і думаємо, як допомогти своїм одновірцям та іншим громадянам України для того, щоб допомагали, підтримували і мали свій інтерес до України", - сказав він журналістам перед початком 6-го з'їзду мусульман України в п'ятницю в Києві.

А.Тамім зазначив, що мусульмани України думають над тим, як можна зацікавити ісламський світ інвестувати в Україну, відкривати виробництва та працювати на благо всього українського суспільства.

Муфтій України зазначив, що мусульман турбує ситуація з молоддю, яка залишає Україну. "Ми за те, щоб була ясна стратегія роботи з молоддю і в галузі економіки, і в галузі соціального захисту, щоб громадяни України жили та працювали в Україні і для України, незалежно від того, мусульмани вони чи ні", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА