ua en ru

Бойовики за добу 18 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Бойовики за добу 18 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі Ілюстративне фото (vk.com/sdd_sevastopol)

Втрат серед українських військових немає

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 29 серпня, бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі один раз із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики вели прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зокрема, застосували міномет на Горлівському напрямку в районі населеного пункту Новгородське.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Водяне", - повідомляють у ООС.

Втрат серед українських військових немає. У ООС зазначають, що у цілому інтенсивність обстрілів бойовиками позицій українських військових помітно знизилася, хоча повністю умов “шкільного” перемир'я ворог не дотримується.

Від початку поточної доби, 30 серпня, противник один раз обстріляв позиції ООС в районі Луганського зі станкового протитанкового гранатомету.

Бойовики за добу 18 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 29 серпня КПВВ "Новотроїцьке" тимчасово закрили через пожежу, що спричинила детонацію мін.

За рішенням командувача об’єднаних сил в КПВВ "Новотроїцьке" було введено режим "червоний" і пропускні операції тимчасово припинені. Роботу КПВВ буде відновлено після стабілізації ситуації в районі.