День фінансів, 29 жовтня: перевірка 1000 грн, меморандум про покриття, ПриватБанк та "інтереси народу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 29 жовтня: перевірка 1000 грн, меморандум про покриття, ПриватБанк та "інтереси народу"

607
Вівторок, 29 жовтня: від справ державних до особистих:
Про ФОПи та цілі. Держава не збирається переслідувати і не буде створювати надважкі умови для малих ФОПів. Про це розповів прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Я не згоден з тим, що хтось знищує ФОПи. Наша мета в тому, щоб великі і середні компанії припинили вдавати зграйки ФОПів, – зазначив він.
“Глибинна податкова реформа”. Президент України Володимир Зеленський обіцяє “глибинну податкову реформу”, яка почне діяти в 2021 році. Також він пообіцяв викорінити неправомірний тиск на бізнес з боку правоохоронних органів.
Гривня — вже не лідер. Українська національна валюта втратила перше місце серед світових валют за темпами зміцнення щодо американського долара. Її обігнав єгипетський фунт. Згідно з даними агентства Reuters, гривня з початку 2019 року і на поточний момент зміцнилася до долара на 10,3% і опустилася на друге місце в рейтингу світових валют.
Зеленський не збирається повертати Приват. Президент України Володимир Зеленський заявив, що намір влади повернути банки їх колишнім власникам – не більше, ніж чутки. І що насправді держава цього робити не буде. За словами глави держави, що стосується Приватбанку та інших фінустанов, влада буде діяти виключно в інтересах народу.
Перевірка 1000 гривень. 25 жовтня в готівковому обігу з’явилася банкнота нового високого номіналу 1000 гривень. В НБУ дали рекомендації, як же перевіряти справжність купюри. Наприклад, особливу увагу потрібно звертати навіть на папір цієї банкноти. 1000 гривень спеціально друкували на жорсткому папері, який на дотик відрізняється від звичайного. Інші рекомендації – читайте тут.
Меморандум про покриття. Кабінет Міністрів підписав з 4 найбільшими операторами мобільного зв’язку меморандум про покриття всієї території України мережею мобільного інтернету.. Меморандум підписано з мобільними операторами – компаніями “Інтертелеком”, “Лайфсел”, “Водафон” і “Київстар”.
У нас і у них. Рівень життя громадянина вимірюється не тільки зарплатою або ВВП на душу населення. Існує багато різних методик. Аналітики сайту nedviga-pro у своєму дослідженні вирішили порівняти, скільки нерухомості може собі дозволити житель ЄС і українець. Ось які результати вони отримали..
Штрафи за перевезення дітей без автокрісел. Верховна Рада ухвалила закон №1150, який вводить штраф за порушення правил перевезення дітей в автомобілях. Які штрафи передбачаються і за що – дивіться тут.
Оголошення для “продаванів”. І наостанок хочемо розповісти 🤫 про наймасштабнішу зустріч спільноти продаванів України SalesHeroConf. Понад 700 сейлзів, керівників продажів, маркетологів, підприємців і бізнесменів зберуться під одним дахом, щоб прокачатися в продажах, поділитися своїми прийомами і дізнатися нові. Квитки та знижку 10% за промокодом finance вже можна придбати за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас