RU
 

За 100 днів роботи Ради 24 депутати не подали жодного законопроекту

Корреспондент.net,  9 грудня 2019, 12:56
0
181
За 100 днів роботи Ради 24 депутати не подали жодного законопроекту
Фото: facebook.com/sluganarodu.official
У КВУ назвали найпродуктивніших депутатів Ради

З тих, хто не подав жодного законопроекту, 13 - депутати від Слуги народу, дев'ять - від Опозиційної платформи - За життя.

За перші 100 днів роботи IX скликання Верховної Ради зареєстровано майже 800 проектів законів, при цьому 24 нардепи не подали жодного законопроекту. Про це повідомляє Комітет виборців України у понеділок, 9 грудня.

За 100 днів у парламенті було зареєстровано 797 проектів законів. До їхнього створення долучилися більшість депутатів, однак 24 парламентарії досі не подали жодного законопроекту. Як повідомили в КВУ, серед таких 13 представників Слуги народу і дев'ять - Опозиційної платформи - За життя.

Є в Раді і рекордсмени за кількістю поданих проектів законів. Позафракційний Дмитро Шпенов подав 70 законопроектів, представники Батьківщини Михайло Цимбалюк та Андрій Пузійчук - 54 і 47 відповідно, Наталія Королевська з ОПЗЖ - 47, Данило Гетьманцев (Слуга народу) і Юрій Солод (ОПЗЖ) - по 45.

За підрахунку враховувалися лише проекти законів, проекти постанов не враховувалися.

Нагадаємо, що раніше спікер розповів з трибуни Ради про дзвінки невдоволених українців. Разумков розповів про дзвінок громадянина, якого обурило неподобство в сесійній залі Ради.

Також повідомлялося, що Рада заборонила поєднувати політичні посади і держслужбу. Прийнятий закон регулює діяльність окремих державних органів та особливості державної служби.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: депутатыРадазаконопроект
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі