20:50 10.04.2018

Жителі Маріуполя повідомляють про канонаду та сильні вибухи

1 хв читати
Жителі Маріуполя повідомляють про канонаду та сильні вибухи

У вівторок увечері жителі Лівобережного району Маріуполя (Донецька обл.) та мікрорайону "Східний" повідомляють про те, що чують потужні вибухи, повідомляє сайт міста Маріуполя.

"Чути гучну канонаду. Стривожені маріупольці в соцмережах пишуть, що це нагадує їм 2014 рік. "Щось, можливо, бахає зі сходу", "Лівий. Голосно", - пишуть люди в коментарях", - йдеться в оприлюдненій у вівторок увечері замітці.

Агентство "Інтерфакс-Україна" наразі не має коментаря від українських компетентних органів.

Як повідомлялося, у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 вівторка йшлося про 22 обстріли українських опорних пунктів на Донбасі від початку доби, внаслідок чого поранення отримав один військовослужбовець Збройних сил України. Зокрема, на донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів бойовики обстріляли українські позиції поблизу населеного пункту Бердянського. Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети і озброєння БМП противник застосував у районі Пісків, гранатомети різних систем - поблизу Лебединського, Водяного та Шахти "Бутовка", протитанковий ракетний комплекс - неподалік Широкиного, а великокаліберні кулемети - по військовослужбовцях ЗСУ біля Гнутового, Новотроїцького і Опитного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА