11:10 20.11.2018

Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

2 хв читати
Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

Народний депутат Юрій Бойко, якого виключили з фракції "Опозиційний блок", повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя".

"Ми створюємо парламентську групу "Опозиційна платформа - За життя". "Опозиційний блок" залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І таку парламентську групу буде створено в парламенті найближчим часом", - сказав він журналістам у Верховній Раді у вівторок.

Депутат висловив упевненість, що частина "Опозиційного блоку" приєднається до нової депутатської групи. "Також у нас є кілька пропозицій від депутатів інших груп", - додав він.

Наразі голова Верховної Ради Андрій Парубій ще не зачитав рішення фракції "Опозиційний блок" про виключення з її складу народних депутатів Ю.Бойка та С.Льовочкіна. Отже, Ю.Бойко поки що залишається співголовою фракції.

Як повідомлялося, фракція "Опозиційний блок" на засіданні у вівторок уранці ухвалила рішення про виключення Ю.Бойка та С.Льовочкіна з фракції, за словами співголови фракції Олександра Вілкула, з формулюванням "за зраду інтересів виборців".

9 листопада співголова політичної партії "Опозиційний блок" та однойменної парламентської фракції Ю.Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович уклали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

15 листопада В.Рабінович заявив, що не балотуватиметься в президенти України, але очолить партійний список на виборах до Верховної Ради восени 2019 року. Наступного дня він заявив, що Ю.Бойко буде єдиним кандидатом від "Опозиційної платформи - За життя" на майбутніх виборах президента України, запланованих на березень 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА