19:44 10.08.2020

У Києві чоловік вів несанкціоновану зйомку з коптера будівлі ВАКС

1 хв читати
У Києві чоловік вів несанкціоновану зйомку з коптера будівлі ВАКС

Біля будівлі Вищого антикорупційного суду (ВАКС) у Києві співробітники служби службової охорони затримали чоловіка, який здійснював несанкціоновану зйомку за допомогою коптера.

"Приблизно по обіді, після 14:00, працівники служби судової охорони виявили літаючий пристрій (коптер) над судом. Вони обстежили прилеглу територію та виявили чоловіка із пультом у руках, який управляв цим коптером. Він здійснював це через дорогу від суду, поруч із пам’ятником Пушкіну. Звісно, без жодного на це дозволу", - повідомляє прес-служба ВАКС у соцмережі Facebook.

Чоловік пред'явив редакційне посвідчення одного з національних телеканалів і заявив, що виконує редакційне замовлення на зйомку. Однак було встановлено, що термін дії посвідчення сплив улітку минулого року. На телеканалі також повідомили, що чоловік із таким ім'ям нині не є співробітником.

"Маємо надію, що особи, які стоять за несанкціонованими зйомками, усвідомлюють не лише моральну, але й правову відповідальність, яку можуть мати їх вчинки", - наголосили у ВАКС.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА