RU
 

У Києві фура протаранила легковик

Корреспондент.net,  1 серпня 2019, 09:23
0
308
У Києві фура протаранила легковик
Фото: kiev.informator.ua
KIA Rio отримало серйозні пошкодження

Після зіткнення водія легкового авто госпіталізували з травмами. Паливо, яке пролилося з його розбитої машини, змивали пожежники.

У ніч на четвер, 1 серпня, на Харківській площі в Києві зіткнулися автомобілі KIA Rio і бензовоз Renault. В результаті аварії постраждав водій легковика. Його госпіталізували в лікарню, повідомляє Информатор.

Зазначається, що аварія трапилася близько 23:28. За інформацією правоохоронців, бензовоз заїхав до Києва і рухався в бік центру. У цей момент по кільцю з боку Бортничів їхав легковик і перетинав проспект Бажана. На перетині доріг автомобілі зіткнулися.

Від удару KIA розвернуло і машина зупинилася в крайній лівій смузі, а бензовоз загальмував на узбіччі. Водія хетчбека госпіталізували в лікарню. Який з автомобілів проїхав на заборонний сигнал світлофора - з'ясовуватимуть поліцейські.

На місце виїжджали пожежники, щоб змити розлите паливо, яке витекло з легкової машини, з проїжджої частини. На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики, слідчо-оперативна група та рятувальники. Подробиці ДТП встановлюються.

Декількома днями раніше в Києві водій вантажівки помер за кермом і в'їхав в огорожу.

Також повідомлялося, що поліція знайшла водія, який на смерть збив людину в інвалідному візку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевДТПвидеофото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі