13:02 05.11.2019

Підготовку до нормандського саміту неправильно здійснювати в публічному режимі - Пєсков

1 хв читати
Підготовку до нормандського саміту неправильно здійснювати в публічному режимі - Пєсков

У Кремлі не прокоментували слів глави Міністерства закордонних справ України Вадима Пристайка про те, що Москва як умову проведення саміту в "нормандському форматі" висуває узгодження підсумкового документа зустрічі, назвавши недоцільним обговорення підготовки цього заходу в публічному просторі.

"Ні, не можу сказати", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, чи може він пояснити, що саме має бути закріплено в цьому документі.

"Триває така дискретна підготовча робота, і було б неправильно здійснювати її в публічному режимі. Це ніяк би не сприяло процесу підготовки і якнайшвидшому проведенню зустрічі", - додав прес-секретар президента РФ.

Крім того, в Кремлі порадили звернутися до МЗС РФ з питанням про терміни та умови повернення Україні військових кораблів, затриманих під час "керченського інциденту".

"Це все теми для обговорення за дипломатичними каналами, тому я рекомендую звернутися до МЗС з цієї теми", - сказав Пєсков.

Так він прокоментував інформацію про те, що Україна направила ноту російській стороні з вимогою зазначити час і координати місця, де вона може забрати свої кораблі, і відповів на запитання, за яких умов Київ може це зробити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привітав Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА