2 жовтня 2020, 08:58

Як Дубінський працював на антимайдан, а тепер на сєпарів і дерибанників Карплюка

Бігус відкопав просто прекрасні докази того, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський працював на антимайдан і розробляв ганебну медіастратегію "майдан меньшенства". Всі факти, які розкопали журналісти у переписці Дубінського із дружиною Клименка, співставлені із реальними продуктами, які виходили в ефір, зокрема на 1+1.



Але це все було тоді, коли Дубінський влаштував собі "підробіток" на 1+1. Зараз же він – нардеп партії "Слуга народу". І ціннісна система людини не змінюється – він шукає, як би підзаробити на всьому. Вигриз собі місце "куратора" Київщини від "Слуг народу" і давай гендлювати.

У Ірпені домовився з фігурантом антикорупціних розслідувань Карплюком. Злив йому Ірпінь – від "Слуг народу" йде "чорний" нотаріус Нельзін. Той самий, який допомагав оформлювати ділянки під час дерибану Бучанського межигір'я та Біличанського лісу. Також оформлював навіть нерухомість Карплюку. Тобто зв'язок більш, ніж очевидний. Тут Дубінський зливає місто під людину Карплюка – кандидата від "Нових облич" Маркушина.

У Коцюбинському він просто взяв депутата партії Карплюка "Нових облич" Сергія Даніша і кандидує на посаду селищного голови. І тут співпраця була дуже давно. І як тепер ми бачимо зі схеми виходу сюжетів у програмі "Гроші", цю спрівпрацю мотивували.

Ось сюжет програми "Гроші" – веде Дубіський – де йдеться про те, що Червакова і Матюшина дерибанять Біличанський ліс (це ті, хто ліс захищають, а в Даніша – офіційно отримана ділянка, як і в Карплюка є ділянка в цьому лісі) і нібито саме вони винні в тому, що селище мерзне без опалення. Про те, що в ТОВ "Мастер-Енерго", яке брало гроші в людей, борги перед нафтогазом – журналістка забуває згадати.



"Детектор медіа" напише про те, що це був за сюжет ось так.



Ну, тепер всі розуміють, що це не просто халатність і як Дубінський і на яких умовах розміщував сюжети в програмі "Гроші".

А зараз Дубінський вже у статусі нардепа йде до своїх колишніх роботодавців – команди Карплюка. І веде її в місцеве самоврядування. До речі, команда з сєпарським душком. Саме в нашому регіоні організовували поїздки на антимайдан. Так проповідниця Сандея Аделаджі Юлія Кульчицька організовувала поїздки на антимайдан і у нас це зафіксовано на відео. Знімав Ігор Домбровський.

І вона ж була на організації масових акцій від "Нових облич" в Коцюбинському. І що найбільш цікаве, Сергій Даніш, колишній охоронець Петра Мельника, який зараз йде від "Слуг народу", коли відвідав для піару заняття з тероборони і напер на себе комуфляж, він відмовився вистрелити по мішені Путіна.

"Слуги народу" ведуть в моєму регіоні дерибанників з сєпарським душком.

Ну, вони не єдині в кого проблеми з кадровим потенціалом на цих виборах. Нещодавно подивилася, кого веде в Бучу на посаду мера ЄС. Тут балотується Українцева. Це та Українцева, яка є адвокатесою Карплюка у справі щодо ділянок в Біличанському лісі. Її колись вигнали з Партії регіонів і вона сама описала, як зверталася до Януковича, щоб її поновили як члена партії в лавах.

Змагатися Українцева буде з канидатом від "Слуги Народу" махровим дерибанником Анатолієм Федоруком, якого разом з Карплюкому тужилися посадити за попередньої влади, але щось пішло не так. Федорук зараз йде від "Слуг народу". І це щось – це домовленості між БПП і Карплюком про злив 95 округу на парламентських виборах.

Якщо в партії центральної влади є недоброчесні кандидати і партія мало того, що не здатна самоочищуватися, вона йде далі для перетину всіх ціннісних червоних ліній, то фінал цієї політичної історї незмінно один.

Будемо сподіватися, що у виборців буде не коротка пам'ять і три факти в один рядок вони можуть співставити.

Адвоката Медведчука Київрада може включити в регламентну комісію

Сьогодні, 30 травня, буде сесія Київради. За день до цього з'явився проєкт рішення, яким пропонують розподілити деяких депутатів по Комісіях...

Чи треба відновлювати Мінрегіон і що ''здобуло'' Мінінфраструктури?

В уряді у нас так буває, що ми якісь міністерства бездумно об'єднуємо, далі усвідомлюємо, що щось пішло не так і їх... героїчно роз'єднуємо. У ЗМІ вже написали про те, що Олександра Кубракова можуть зняти з посади віцепрем'єра і розділити Мінінфраструктури знову на два міністерства...

Інститут громадянського суспільства заявив про тиску з боку Мінвідновлення. Що відбувається?

Є в нас досить дивне міністерство. На його сайті стоїть логотип – Мінвідновлення, насправді його офіційна скорочена назва – Мінінфраструктури...

Що знову задумали нардеп Горобець і дерибанники Біличанського лісу?

Верховний Суд вже виніс рішення у справі щодо Біличанського лісу. І там прописано чорним по білому, що Коцюбинське – це анклав. Біличанський ліс – територія міста Києва...

''Ліси України''. Що планують робити з оцінкою впливу на довкілля? UPD

Комітет відголосував за варіант законопроєкту, який запропонував голова комітету Олег Бондаренко за основу. 14 березня засідає комітет з питань екології Верховної Ради...

Лобізм без правил. Хто і як лобіює ініціативи голови "Слуг" Олени Шуляк?

Під гаслом "Все для відбудови" забудовники через своїх лобістів намагаються протягнути низку законопроєктів, які треба їм, але точно не суспільству...