День фінансів, 25 липня: вето на закон про вивезення лісу, нові правила банківської таємниці, прогноз розвитку економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 липня: вето на закон про вивезення лісу, нові правила банківської таємниці, прогноз розвитку економіки

650
У середу, 25 липня українцям багато чого намагалися пояснити – і офіційні інстанції, і експерти.
Порошенко ветував закон про контрабанду лісу – пояснили чому. Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що Президент наклав вето на закон про запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів, щоб зруйнувати схеми незаконного збагачення.
Австрія також підтримала рішення Президента України Петра Порошенка про ветування закону про заборону експорту лісу.
Банківська таємниця більше не таємниця: НБУ пояснив правила. Регулятор “змінив правила зберігання, захисту, використання та розкриття банківської таємниці у зв’язку з набранням чинності Закону України “Про валюту”. Змінені правила дозволять банкам надавати інформацію, що містить банківську таємницю, під час здійснення валютного нагляду.
Урядовий прогноз розвитку економіки: що передбачено трьома сценаріями. Уряд затвердив прогноз економічного і соціального розвитку. Опубліковано три сценарії розвитку економіки України в 2018-2020 роках.
Абонплата за воду та опалення збільшить витрати на “комуналку – експерти”. Фахівці в сфері ЖКГ кажуть, що абонплата збільшить витрати на “комуналку”. Енергоексперт Валентин Землянський повідомив, що за воду доведеться платити більше, а ось опалення дорожчати не повинно.
Почали діяти нові правила тимчасового виїзду дитини за кордон. Ці правила дозволяють виїжджати за кордон з дитиною одному з батьків без дозволу іншої сторони. Які документи потрібні – читайте.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас