ua en ru

На Донбасі доба обійшлася без втрат серед українських військових, - штаб

На Донбасі доба обійшлася без втрат серед українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Противник вчора 22 рази обстріляв позиції українських військ

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі минула доба обійшлися без втрат серед українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі заборонених мінськими угодами мінометів в районі населених пунктів Лебединське і Широкіне. Також під вогонь мінометів на Луганському напрямку потрапив опорний пункт поблизу Кримського.

"В ході бойових дій втрати серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищили, четверо поранені", - йдеться в повідомленні.

Зранку бойовики вже 4 рази обстріляли позиції Об'єднаних сил, втрат серед військових немає.

На Донбасі доба обійшлася без втрат серед українських військових, - штаб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що бойовики обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії.

Відзначимо, напередодні в Європарламенті виступили з заявою про те, що бачать місію ООН на всій території окупованого Донбасу. Руйнувань і потерпілих серед мирного населення не було, відстань від місця обстрілу до найближчих українських позицій становило близько 1 км.