14:50 26.04.2020

У Подільську з 88 хворих Covid-19 майже половина є медиками, у місті посилено контроль над дотриманням карантину

1 хв читати
У Подільську з 88 хворих Covid-19 майже половина є медиками, у місті посилено контроль над дотриманням карантину

У м. Подільськ Одеської області спалах коронавірусної хвороби стався через недостатньо жорсткі карантинні заходи, зазначає голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"У Подільську місцева влада, районне керівництво і медпрацівники вжили недостатньо карантинних і санітарних заходів для запобігання поширенню хвороби. Як результат - 88 хворих у місті, майже половина – медпрацівники", - написав Куций на своїй сторінці у Facebook у неділю.

За його словами, для контролю за ситуацією в місто вже відправлено експертів медицини катастроф, а контроль над дотриманням буде посилено. "Представники Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС та інших служб посилять контроль над дотриманням карантину в районі. Кожен випадок бездіяльності розглядатимуть відповідно до українського законодавства, а причетних притягатимуть до відповідальності", - заявив глава обладміністрації.

Він повідомив, що епідемічну ситуацію в Подільську відтепер відслідковуватимуть у цілодобовому режимі, спеціальна комісія цілодобово доповідатиме про стан пацієнтів, роботу головних лікарів медзакладів, а також про дії міської та районної влади щодо боротьби з коронавірусною хворобою.

"Карантин - це не канікули. Він не прощає безтурботного ставлення до себе. Я ще раз нагадую про важливість дотримання обмежень. Від цього залежить наше здоров'я і здоров'я наших близьких", - резюмував Куций.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА