ua en ru

Нефьодов виконуватиме обов'язки торгового представника України

Нефьодов виконуватиме обов'язки торгового представника України Фото: Максим Нефьодов (twitter.com_MINECONOM)

Кабмін звільнив Микольську з посади торгового представника України

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) Максим Нефьодов виконуватиме обов'язки торгового представника України. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр, глава МЕРТ Степан Кубів у Facebook.

Як повідомив Кубів, сьогодні Кабінет міністрів України ухвалив рішення про звільнення Наталії Микольської з посади торгового представника України - заступника міністра в зв’язку з її від’їздом на навчання в Стенфорді.

"Наталія продовжить консультувати мене з питань міжнародної торгівлі в статусі радника першого віце-прем’єр-міністра. Тимчасово обов'язки заступника міністра - торгового представника буде виконувати перший заступник міністра Максим Нефьодов", - повідомив він.

"Так вже випало, що вже не перший рік я заміняв Наталю, коли її не було. Тому ситуація залишається такою ж - я буду тимчасово виконувати обов’язки, візувати і підписувати документи по її напрямку. Але мене не призначали нікуди і ніяких нових прав і обов‘язків я не отримав", - написав у Facebook Нефьодов.

Нефьодов виконуватиме обов'язки торгового представника України

Фото: facebook.com/max.nefyodov

Зазначимо, наразі Нефьодов у міністерстві відповідає за реформу публічних закупівель, зокрема впровадження проектів ProZorro та ProZorro.Продажі. Під час формування уряду Володимира Гройсмана обговорювалося призначення Нефьодова на посади міністра економіки та міністра соцполітики.

Нагадаємо, раніше в МЕРТ повідомляли, що електронна торговельна система ProZorro.Продажі в липні направила до державного бюджету України 9,5 млрд гривень. Крім того, в липні запустили пілотний проект з продажу прав оренди землі, який буде реалізований на платформі ProZorro.Продажі.