16:21 23.01.2019

Кличко розповів у Давосі про впровадження технологічних проектів у Києві

1 хв читати
Кличко розповів у Давосі про впровадження технологічних проектів у Києві

Міський голова Києва Віталій Кличко в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі взяв участь у дискусії "Розумне фінансування розумних міст".

"Систему управління смарт-сіті в Києві ми почали втілювати 4 роки тому саме після успішних переговорів у Давосі. Тоді ми тут домовилися з німецькою компанією SAP, яка допомогла втілити в українській столиці перший проект "розумного" міста - відкритий бюджет", - сказав В.Кличко під час дискусії в мерії Давоса, повідомляє Київська міськдержадміністрація.

Він зазначив, що в Києві вже чимало технологічних проектів, які успішно працюють у різних сферах життєдіяльності столиці: "Це і міський дата-центр, і картка киянина, онлайн-запис до лікаря, електронна черга в дитсадки, система відеоспостереження "Безпечна столиця", система електронних петицій і багато іншого".

Мер Санкт-Галлена (Швейцарія) Томас Шейтлін представив інновації "Смарт-сіті - зроблено у Швейцарії", над утіленням яких працюють швейцарці.

Під час дискусії обговорювалося також, як міста можуть співпрацювати з метою залучення фінансування, інвестицій у реалізацію технологій та інновацій у муніципальне управління.

Як повідомляє КМДА, Віталій Кличко разом із братом Володимиром візьмуть участь у дискусії "Смарт-сіті. Смарт-спорт" в Українському домі в Давосі. Мера Києва запрошено й на ланч-спілкування, який традиційно влаштовує в Давосі видання Washington Post.

Крім того, в рамках форуму заплановані зустрічі В.Кличка з представниками ділових кіл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА