Кличко розповів, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Казна та Політика
850
За кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, встановлять величезну металеву конструкцію Подільсько-Воскресенського мостового переходу в бік Подолу.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час прес-конференції.
“Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу триває. Сьогодні на спеціальному майданчику відбувається процес збору величезної металевої конструкції прольоту мосту в бік Подолу. І через кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, її встановлять на опори. Зазначу, що на початку жовтня ми повністю закінчимо встановлення конструкцій прогонів в цьому напрямку. І там почнуть бетонування”, – повідомив Кличко.
За його словами, також вже розібрали старий міст, який вів на Рибальський півострів.
Крім того, тривають роботи і на арочній конструкції мосту. Там продовжують навішування вант, що надійшли з Німеччини. А також фахівці почали встановлювати систему освітлення мосту.
“Паралельно йдуть роботи на естакаді на Трухановому острові і в урочищі Горбачиха. А на ділянці мостового переходу на території Русанівських садів роблять насип під конструкції метрополітену та дорожнього покриття. Також триває будівництво опор шляхопроводів через залізницю”, – підкреслив Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше повідомлялося, що початок асфальтування Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві заплановано на травень.
  • У Києві в передаварійному або аварійному стані перебуває 101 міст і шляхопровід.
  • Раніше аналітик Фонду громадської безпеки Юрій Гаврилечко заявив, що “Києву потрібно як мінімум два, а то й три нові мости: один ближче до Канева, щоб розвантажити Кільцеву дорогу, інший – що з’єднує Воскресенку з Мінським масивом, третій – ближче до дамби Київського водосховища (для транзиту великогабаритного транспорту). Крім того, термінового обстеження та ремонту потребують близько 80 шляхопроводів і мостів місцевого масштабу”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас