День фінансів, 22 серпня: невідкладна допомога з контролем, плани Кабміну щодо курсу, перевірка субсидіантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 серпня: невідкладна допомога з контролем, плани Кабміну щодо курсу, перевірка субсидіантів

830
У середу, 22 серпня, особливо активними були Кабмін і міністерства:
Прогнози щодо гривні. 2019 року курс гривні прогнозується на рівні 29,4 грн за долар, а 2020 року очікується його зниження до 30,2 грн за долар. Про це йдеться в середньостроковій стратегії управління держборгом на 2018-2020 рр., затвердженій урядом.
Стратегія щодо боргів. Уряд України переглянув середньострокову стратегію управління державним боргом, встановивши більш жорсткі цілі щодо скорочення прямого державного боргу по відношенню до ВВП, зокрема, про зниження його до 60% ВВП до кінця поточного року замість раніше наміченої планки в 62% ВВП.
Невідкладна допомога з контролем. З 1 вересня бригади невідкладної медичної допомоги переходять в підпорядкування Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Українцям обіцяють “зручний і якісний формат невідкладної допомоги”. Серед іншого з’явиться контроль над викликом, оскільки буде вестися аудіозапис всіх розмов з диспетчером Центру екстреної медичної допомоги, а номер абонента буде автоматично ідентифікуватися.
МЕРТ без Микольської. Кабінет Міністрів України звільнив Наталію Микольську з посади торгового представника України – заступника міністра економічного розвитку і торгівлі за власним бажанням. Виконувачем обов’язки торгового представника України, заступника міністра економічного розвитку призначений Максим Нефьодов.
Йдуть на Ви? Якщо ви є одержувачем субсидії, вас зацікавить розповідь генерального директора Директорату сім’ї та соціальної підтримки населення Міністерства соціальної політики Віталія Музиченка. Він у деталях пояснив, як інспектори перевіряють дорогі покупки одержувачів соцдопомоги і до кого може прийти перевірка.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас