07:17 11.09.2018

У Дніпрі затримали ветерана війни на Донбасі блогера Ананьєва

2 хв читати
У Дніпрі затримали ветерана війни на Донбасі блогера Ананьєва

У Дніпрі перед презентацією книги поліція затримала відомого блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

"Сиджу в наручниках в машині поліції. Прошу у всіх вибачення. Презентації не буде. Везуть до відділу поліції в Новомосковськ", - написав В.Ананьєв на своєму акаунті в Твіттер в понеділок увечері.

За інформацією Радіо Свобода, з посиланням на поліцію, В.Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за ч.2 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За даними з поліції, інцидент стався в січні 2016 року, йдеться про побиття людини. Інших подробиць в поліції поки не оприлюднили.

Як повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук юрист Масі Найєм, брат народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенко" Мустафи Найєма, В.Ананьєва затримали на підставі ст.191 КПК.

"Протягом 36 годин мають обрати запобіжний захід. Обиратимуть запобіжний захід за адресою Дніпропетровська обл., м.Новомосковськ, вул.Велика Ковалівка буд.10-Б. Точний час судового засідання стане відомий завтра. Адвокатом Валерія поки погодився бути шановний Павло Корсуновський", - написав М.Найєм.

В.Ананьєв народився в м.Первомайськ (Луганська обл.), добровольцем пішов у ЗС України, де служив у 25-й десантній бригаді п'ять років (з них два - в зоні бойових дій на Донбасі). Був важко поранений і контужений в боях під Слов'янськом.

У травні 2018 року В.Ананьєв анонсував вихід своєї дебютної книги про війну на Донбасі "Сліди на дорозі". З вересня розпочався всеукраїнський тур автора на підтримку своєї книги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА