RU
 

Ворог продовжує наступальну операцію - Генштаб

Текст: ,  7 березня 2022, 07:25
0
4581
Ворог продовжує наступальну операцію - Генштаб
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Російська військова техніка

Українські війська обороняються на усіх напрямках висування противника. Армія РФ зазнає великих втрат.

У Генеральному штабі ЗСУ опублікували оперативну інформацію про російське вторгнення в Україну на ранок понеділка, 7 березня.

З початку доби російські війська продовжили завдання ракетно-бомбових і артилерійських ударів по населених пунктах України. Для цього супротивник продовжує використовувати аеродромну мережу Білорусі.

"Діючи підступно, окупанти порушують правила Міжнародного гуманітарного права, здійснюють обстріл цивільного населення, "зелених коридорів", беруть у заручники жінок і дітей, розміщують техніку, боєприпаси в житлових кварталах міст, штучно створюють гуманітарну кризу в захоплених населених пунктах", - заявило українське військове керівництво.

Так, місто Ірпінь залишається без світла, води та тепла понад три доби, підвезення їжі та води немає, солдати РФ заборонили городянам виходити з будинків.

"Трапляються численні випадки зйомки постановочних репортажів для російських телеканалів щодо нібито гуманності та людяності солдатів загарбників. Також у соціальних мережах ворог продовжує поширення контенту, створеного від першої особи, яка негативно висвітлює діяльність Збройних Сил України", - наголосили у Генштабі.

Українські війська здійснюють оборонну операцію з усіх напрямків висування противника. Ворог продовжує зазнавати великих втрат у живій силі та техніці, здається в полон.

Раніше повідомлялося, що на 6 березня війська РФ втратили 285 танків, 48 вертольотів та 44 літаки. Кількість загиблих російських солдатів перевищила 11 000 людей.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Війна Росії з Україною
У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію
Зеленський зустрівся з президентом Індонезії
Презентовано книгу про злочини Росії проти українських дітей
Удар по Харкову: знайдено тіло дев'ятої жертви
У МВС нагородили дітей-героїв
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: оборонаВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі