Українська правда

Підручний виділив причини провалу на Кубку світу

Олександр Булава — 12 грудня 2020, 12:45
Підручний виділив причини провалу на Кубку світу

Капітан збірної України Дмитро Підручний проаналізував причини провалу на етапах Кубка світу.

Про це розповів сам біатлоніст.

"Можливо я перестарався в тренуваннях, можливо десь недопрацьовував. Важко сказати. Буду аналізувати разом із тренером та лікарем, шукати причини. Буду робити від себе все можливе, щоб вибратися із цієї функціональної ями. Я хотів би забрати свої слова назад і попросити вибачення в Юрая. Дійсно, він не винен, що я в такому стані, що я не біжу.

Можливо, COVID вплинув на мене… Хоч симптомів вірусу у мене не було, проте тест був позитивний. Чи правдивий він, чи ні – важко сказати, але те, що були певні збої в організму – це факт.

Перші старти в Контіолахті далися важко, але з кожною гонкою мені вдавалося втекти все краще і краще, робити певні кроки вперед. Мене дуже радувало, що є якийсь прогрес. Вважаю, що естафету я пробіг добре, показав хороший результат, і думав, що всі проблеми позаду... Але не все так як би мені хотілося. Не біжу і все. Не можу пояснити що не так. Лижі працювали добре, нарікати на них немає сенсу.

Працювали ми з тренером разом, разом будемо старатися вийти із того стану, в якому я знаходжусь. Говорити, що все пропало і кардинально щось змінювати – не варто", - розповів Підручний.

Раніше, Підручний вибачився перед Санітрою.

Дмитро Підручний