09:45 06.02.2020

Біля Офісу президента України відбувається акція проти створення ринку сільськогосподарських земель

1 хв читати
Біля Офісу президента України відбувається акція проти створення ринку сільськогосподарських земель

Противники законопроекту №2078-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення", що передбачає відкриття ринку землі та дозволяє її продаж, у четвер вранці зібралися на вул. Банковій перед будівлею Офісу президента України з вимогою не допустити ухвалення парламентом у другому читанні цього законопроекту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", станом на 9:20 біля будівлі ОП зібралося декілька сотень представників Всеукраїнського аграрної ради. Вони принесли з собою банери із закликами до президента Володимира Зеленського почути аграріїв і не допустити ухвалення в другому читанні законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення.

Національна поліція та Національна гвардія посилила охорону будівлі Офісу президента. Правоохоронці перевіряють особисті речі людей на предмет заборонених предметів.

Уздовж прилеглих вулиць Лютеранської та Інститутської розмістилися автомобілі Нацполіції з особовим складом. Протестувальники продовжують прибувати. Біля виходу зі станції метро "Хрещатик" на вулицю Інститутську декілька сотень людей збираються в колони.

Як анонсували організатори акції, об 11:00 вони розпочнуть ходу до будівлі Верховної Ради.

Як повідомлялося, очікується, що на засіданні в четвер у Верховній Раді відбудеться розгляд у другому читанні законопроекту №2078-10 про відкриття ринку землі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА