19:38 12.06.2019

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі від початку доби, без втрат - штаб ООС

2 хв читати

Від початку доби середи, 12 червня, бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи проти українських військовослужбовців, зокрема, й види озброєння, забороненого Мінськими угодами, повідомляє прес-центр об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому брифінгу прес-центру об'єднаних сил, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій об'єднаних сил, з них у районі н.п. Водяне, з напрямку н.п.Азов - зі стрілецької зброї; Старогнатівки, з напрямку н.п. Новоласпа – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Авдіївки, з боку н.п. Мінеральне - з ручного протитанкового гранатомета; Новотроїцького, з напрямку Докучаєвська - гранатомети різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив вісім обстрілів позицій об'єднаних сил: чотири рази в районі н.п. Зайцеве, з напрямку Зайцевого - з міномета калібру 120 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; Новгородського, з напрямку Широкої Балки - 120 і 82 мм міномети, зі стрілецької зброї; двічі н.п.Луганське, з напрямку н.п. Нижнє Лозове - гранатомети різних систем; поблизу н.п. Новолуганське, з напрямку Доломітне - великокаліберні кулемети та стрілецька зброя; Новотроїцьке, з напряму н.п. Докучаєвськ - гранатомети різних систем.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість бойових зіткнень на лінії фронту зросла до 66

У НАТО відбудуться засідання міністрів оборони альянсу, групи "Рамштайн" і Ради Україна-НАТО

У Миколаївській області є влучання в нежитлове приміщення, попередньо без постраждалих

Через Резерв+ оновили свої дані 1 млн 480 тис. військовозобов'язаних, серед них 220 тис. жінок - Міноборони України

У Харкові тимчасово відселяють людей, щоб знешкодити ворожий боєприпас, що не розірвався

У Миргородському районі одна людина постраждала після ракетної атаки РФ

У Харкові з-під завалів витягли ще одного постраждалого, їхня загальна кількість сягнула семи

Авіаційна служба Малаві втратила контакт із літаком, на якому летів віцепрезидент країни та особи, котрі його супроводжували

МВС спростувало повідомлення про винагороду за допомогу у виявленні осіб, які ухиляються від мобілізації

У Запорізькій області внаслідок атаки КАБами постраждали троє місцевих жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА