Кампанія зі стягнення зарплатних боргів: за тиждень - 20,8 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кампанія зі стягнення зарплатних боргів: за тиждень - 20,8 млн

Казна та Політика
367
Державні виконавці протягом тижня з дня запуску кампанії зі стягнення заборгованості з виплати заробітної плати стягнули з підприємств-боржників 20,8 млн грн.
Про це заявила заступник міністра юстиції Світлана Глущенко, інформує прес-служба Міністерства юстиції на сторінці в Facebook.
“Кампанія зі стягнення заборгованості з виплати заробітної плати проходить всього тиждень, а вже державні виконавці Мін’юсту стягнули з підприємств-боржників 20,8 млн грн на користь 1855 працівників”, – зазначила Глущенко.
За її словами, зараз в рамках кампанії працюють регіональні штаби, мобільні групи для стягнення заборгованості, а також розроблено технологічну карту для державних виконавців і створено антирейтинги підприємств-боржників у всіх регіонах України.
Крім того, як зазначила Глущенко, «деякі підприємства вже погасили мільйонні борги перед своїми працівниками».
“Кращі результати показали Рівненська, Луганська, Львівська та Київська області. Наприклад, ПАТ «Рівнеазот» виплатило 3,7 млн ​​грн на користь 117 працівників, ПАТ «Лисичанськвугілля» – 2,5 млн грн на користь 118 працівників, ТОВ «Мостобудівельний загін N112» (Київська область) погасило заборгованість на 1 млн 330 тисяч гривень двадцяти трьом працівникам. Такі результати нас надихають працювати ще активніше”, – зазначила Глущенко.
Заступник міністра додала, що з початку року державна виконавча служба стягнула 116,2 млн грн заборгованості із зарплати. При цьому заборгованість повністю погашена відносно 9651 працівника.

Довідка Finance.ua:

  • 2 квітня Міністерство юстиції розпочало кампанію примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас