ua en ru

Напад на Михайлика: поліція спростовує неналежне реагування

Напад на Михайлика: поліція спростовує неналежне реагування Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Поліція направила перші наряди на місце злочину протягом трьох хвилин

Одеська поліція оперативно відреагувала на повідомлення про напад на активіста Олега Михайлика. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області.

Повідомляється, що в соцмережах поширюється інформація про те, що поліція довгий час не прибувала на місце нападу на Михайлика. Правоохоронці наголошують, що це не відповідає дійсності, а наряди прибули на місце протягом трьох хвилин після того, як відповідне звернення надійшло на лінію 102. У поліції додали, що у зв'язку з резонансом на місце інциденту направили додаткові сили.

Нагадаємо, увечері 22 вересня в Одесі важко поранили громадського активіста Олега Михайлика. Він був госпіталізований з вогнепальними пораненнями, поліція забезпечила йому охорону. Вранці 23 вересня Михайлик прийшов до тями, його стан стабілізували.

Напередодні стало відомо, що до розслідування нападу на Михайлика залучили Службу безпеки України. Поранений є головою міської організації партії "Сила людей", неодноразово виступав проти нинішнього керівництва мерії Одеси.