15:02 08.10.2020

КНУ ім. Шевченка перейшов до 23 жовтня на дистанційне навчання через збільшення захворюваності на коронавірус у країні - розпорядження ректора

1 хв читати
КНУ ім. Шевченка перейшов до 23 жовтня на дистанційне навчання через збільшення захворюваності на коронавірус у країні - розпорядження ректора

Київський національний університет імені Тараса Шевченка перейшов до 23 жовтня на дистанційне навчання для запобігання поширенню коронавірусу. Відповідне розпорядження підписав ректор університету Леонід Губерський.

"У зв'язку зі зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію, з метою запобігання захворюванням у колективі університету... доручаю деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, ліцеїв із 8 жовтня 2020 року до 23 жовтня 2020 року перевести навчання з аудиторних форм на використання технологій дистанційного навчання. Проректору з науково-педагогічної роботи В. А. Бугрову забезпечити постійний моніторинг дотримання вимог якості вищої освіти", - йдеться у розпорядженні.

Крім того, проректору з наукової роботи доручено забезпечити контроль проведення засідань спеціалізованих вчених рад відповідно до чинного законодавства, з дотриманням заходів санітарно-епідемічної безпеки.

Проректору з науково-педагогічної роботи, деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, керівникам інших структурних підрозділів також доручено організувати щоденний моніторинг прибуття та наявності іноземних студентів, аспірантів, викладачів і науковців.

В. о. директора студентського містечка доручено посилити пропускний режим у гуртожитках університету, проведення санітарно-гігієнічних заходів і моніторинг стану здоров'я мешканців, а відділу охорони та безпеки доручено посилити контроль за дотриманням пропускного режиму в корпусах і на території університету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА