19:51 21.02.2020

Правоохоронці провели обшук у будівлі ДП "Укроборонсервіс"

1 хв читати
Правоохоронці провели обшук у будівлі ДП "Укроборонсервіс"

У комплексі будівель державного підприємства "Укроборонсервіс" проведено обшук у рамках розслідування кримінального провадження про привласнення майна, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Офіс генерального прокурора із залученням фахівців внутрішнього аудиту ДК "Укроборонпром" провів обшук у комплексі будівель дочірнього підприємства державної компанії "Укрспецекспорт" - ДП "Укроборонсервіс", - ідеться в повідомленні Офісу генпрокурора.

У повідомленні наголошується, що кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.367 (службова недбалість), ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

За даними слідства, посадові особи ДП "Укроборонсервіс" під час здійснення організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій могли завдати державі значних збитків.

У свою чергу прес-служба ДК "Укроборонпром" підтвердила, що на підприємстві "Укроборонсервіс", що входить до державного концерну, було проведено обшуки.

"Слідчі дії проводились за результатами даних службових розслідувань, які були проведені новим керівництвом "Укроборонпрому" наприкінці минулого року. Службове розслідування виявило суттєві зловживання колишнім керівництвом підприємства протягом 2017-2019 років", - ідеться в повідомленні.

У держконцерні додали, що результати службового розслідування було передано до правоохоронних органів. "Укроборонсервіс" сприяє всім розслідуванням зловживань попередніх керівників компанії. Під час десятигодинного обшуку керівництво та співробітники компанії всебічно сприяли роботі слідчих і прокурорів у проведенні слідчих дій", - наголосили в "Укроборонпромі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рівненська ОДА оголосила про початок стратегічної співпраці з "Новою поштою" для підтримки реабілітації ветеранів

Корвет ВМС "Гетьман Іван Мазепа" провів перші ходові випробування - ЗМІ

Комітет Ради з питань свободи слова: відданість Мартиненка своїй справі завжди слугуватиме прикладом

Сирський: Ворог продовжує нарощувати угруповання військ на напрямку Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, сил недостатньо для прориву нашої оборони

У кримській бухті Вузька знищено два російські військові катери - ГУР

Військовозобов'язаних жінок штрафуватимуть, якщо вони не оновлять свої дані протягом двох місяців після набуття чинності закону

"Укрзалізниця": Мартиненко і його агентство завжди відстоювали правду

Британський парламент розпущено напередодні виборів

Окупанти обстріляли Конотоп, Дружбу, Середина-Буду та 14 сіл і селищ Сумщини, поранений мирний житель

Силам оборони вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу на Харківщині - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА