07:29 28.11.2019

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму

1 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму

Незаконні збройні формування 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"27 листопада збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Поранення в результаті обстрілів отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил. Ще один наш захисник отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 6 обстрілів: поблизу Старогнатівки і Березового - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; двічі біля Мар'їнки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов'ї - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; у Красногорівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися населені пункти: Південне, Шуми і Попасна.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська, з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, вели вогонь поблизу Новолуганського. Втрат з нашого боку немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА