14:38 17.07.2018

Саєнко представить Україну на OG Partnership Global Summit

2 хв читати
Саєнко представить Україну на OG Partnership Global Summit

Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко візьме участь у V Глобальному саміті "Партнерства "Відкритий Уряд" (Open Government Partnership Global Summit 2018), що відбудеться у Грузії, повідомляє урядовий портал.

В середу, 18 липня Олександр Саєнко візьме участь в панельній дискусії на тему "Вплив, можливості та виклики для Open Government and OGP у Східному партнерстві".

В рамках візиту до Грузії Олександр Саєнко також проведе зустріч з новопризначеним Прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе. Під час зустрічі планується обговорити стан і перспективи двосторонніх відносин, зокрема реалізацію домовленостей, досягнутих під час візиту до Грузії Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана в листопаді минулого року.

Крім того, Міністр зустрінеться з заступником генерального директора DG NEAR Європейської Комісії Катариною Матерновою та Виконавчим директором Партнерства «Відкритий Уряд» Санджеєм Прадханом, під час яких обговорить подальше розширення співпраці в рамках проекту

 "Партнерство "Відкритий Уряд" - багатостороння ініціатива, що спрямована на забезпечення виконання зобов’язань урядів щодо впровадження прозорості, залучення громадян до процесу прийняття рішень, боротьби з корупцією та використання нових технологій для підвищення ефективності урядування.

Вона була офіційно започаткована 20 вересня 2011 року, коли 8 країн-засновниць (Сполучені Штати Америки, Бразилія, Мексика, Норвегія, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії, Індонезія, Філіппіни, Південно-Африканська Республіка ) підписали Декларацію Партнерства й оголосили національні плани дій. На сьогодні понад 70 країн-учасниць Партнерства та 15 субнаціональних урядів взяли на себе зобов’язання зробити свої уряди більш відкритими та спроможними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА