19:48 03.10.2018

Глава СБУ і міністр з питань безпеки Британії домовилися про співпрацю в відображенні розвідувально-підривної діяльності спецслужб РФ

1 хв читати
Глава СБУ і міністр з питань безпеки Британії домовилися про співпрацю в відображенні розвідувально-підривної діяльності спецслужб РФ

Глава СБУ Василь Грицак під час зустрічі з міністром з питань безпеки Великої Британії Беном Воллесом поінформував британського партнера про напрямки і характер російської гібридної агресії проти України.

"Пан Грицак ознайомив пана Воллеса з розгорнутою спецслужбами РФ широкомасштабною операцією з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні напередодні виборів, а також спробами дискредитації нашої держави перед міжнародним співтовариством. За результатами переговорів сторони домовилися про поглиблення двосторонньої співпраці в сфері протидії розвідувально-підривній діяльності російських спецслужб і кіберзагрозам", - повідомляє в середу прес-центр СБ України.

В.Грицак і Б.Воллес також взяли участь у церемонії відкриття другого модуля навчальних курсів з проведення допиту з дотриманням основних прав людини, проведеного за підтримки британської сторони. Мета заходу: ознайомити співробітників СБУ з кращим досвідом і методикою британських правоохоронних органів у сфері проведення опитування очевидців і допиту свідків у рамках розслідування злочинів.

"Під час відкриття Голова СБУ зазначив, що присутність Бена Воллеса є свідченням співпраці між спецслужбами двох країн. Василь Грицак також зазначив, що, незважаючи на гібридну агресію, Україна залишається правовою державою і неухильно дотримується основоположних прав і свобод людини", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА