Доступність посилання

ТОП новини

РНБО створила оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою в Ірані


Уламки літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ»), що зазнав катастрофи в Ірані, 8 січня 2020 року
Уламки літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ»), що зазнав катастрофи в Ірані, 8 січня 2020 року

Рада національної безпеки і оборони України повідомила про створення оперативного штабу у зв’язку з авіакатастрофою українського літака в Ірані.

«За дорученням президента України Володимира Зеленського при Раді національної безпеки і оборони України створено оперативний штаб у зв'язку з авіакатастрофою літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ») в Ірані. Станом на сьогодні підтверджено інформацію про 168 пасажирів, які пройшли реєстрацію на рейс, і про 9 членів екіпажу», – ідеться в повідомленні.

До складу оперативного штабу увійшли прем'єр-міністр, міністр закордоних справ, міністр оборони, міністр внутрішніх справ, голова Служби безпеки України, Голова Служби зовнішньої розвідки України, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Керівництво оперативним штабом здійснює секретар РНБО України Олексій Данилов.

Український «Боїнг» розбився одразу після зльоту з міжнародного аеропорту Тегерану 8 січня. За попередньою інформацією, ніхто з пасажирів чи екіпажу літака не вижив.

Читайте також: Ким були загиблі в авіакатастрофі в Ірані українці?

У МЗС України заявили агентству Reuters, що на борту літака перебували понад 160 людей.

XS
SM
MD
LG