07:52 29.08.2019

За минулу добу бойовики 14 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 14 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

За минулу добу на Донбасі бойовики чотирнадцять разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 7 обстрілів позицій ООС: поблизу Лебединського - зі стрілецької зброї; неподалік Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів; чотири рази біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Широкиного - з метою нанесення максимальної шкоди військовослужбовцям ООС, бойовики застосували безпілотний літальний апарат з підвісом, на якому був закріплений для скидання гранатометний постріл (ВОГ-17).

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 7 обстрілів позицій ООС: поблизу Новолуганського - застосували міномети калібру 120-мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю; біля Зайцевого - міномети калібру 82-мм, станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю; у Новотошківського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Південного - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Поблизу Майорського бойовики тричі порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"В одному з випадків, о 12.25., зробивши обстріл цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору "Горлівка - Бахмут", що становив загрозу мирному населенню і персоналу, який знаходився на КПВВ "Майорське", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що з початку поточної доби незаконні збройні формування тричі порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Зайцевого - з озброєння БМП і стрілецької зброї; поблизу Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА