08:45 13.10.2020

Трамп заявив, що почувається прекрасно після перенесеного COVID-19

3 хв читати
Трамп заявив, що почувається прекрасно після перенесеного COVID-19

Президент США Дональд Трамп під час першого передвиборчого мітингу після перенесеного ним коронавірусу заявив, що почувається відмінно і розкритикував кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

"Зараз вони (лікарі - ІФ) говорять, що у мене імунітет. Я почуваюся таким сильним", - заявив Трамп під час виступу перед своїми прихильниками у Флориді.

"Я борюся за те, щоб ми знищили вірус, відновили економіку і врятували нашу країну від радикальних лівих", - сказав президент США.

За його словами, його суперник у передвиборчій гонці Байден у разі свого обрання буде перешкоджати економічному відновленню США і "продовжуватиме" пандемію.

"Байден зупинить наше відновлення, затримає випуск вакцини, продовжить пандемію і знищить економіку Флориди драконівським, ненауковим блокуванням", - заявив він.

Трамп укотре звинуватив Байдена в тому, що його контролюють "ліві екстремісти", і назвав колишнього віце-президента психічно непридатним для президентства.

"Він забув ім'я Мітта Ромні (сенатор-республіканець ІФ), він не знав, в якому він штаті", - зазначив президент США, говорячи про виступ Байдена.

Трамп зазначив, що у лідерів Росії, Китаю і КНДР - "на 100% гострий розум", а у Байдена ні. "У нього не 100%, не 80%, не 60%", - додав американський лідер. "У нього не залишилося сил. Якщо він переможе, країною будуть керувати ліві радикали", - заявив президент США.

Під час мітингу Трамп був без медичної маски, як і багато його прихильників.

Президент США виглядав енергійним протягом усього свого виступу, хоча він і був коротше, ніж звичайно.

Протягом останніх 10 днів Трамп був поза передвиборчою кампанією, оскільки лікувався від COVID-19.

Тести на COVID-19 президента США вже кілька днів поспіль показують негативні результати, повідомив його лікар Шон Конлі.

"У відповідь на ваш запит щодо недавніх тестів на COVID-19 президента я можу повідомити вам, що його тести протягом декількох останніх днів негативні", - йдеться в службовій записці Конлі прес-секретареві Білого дому Кейлі Макінані, опублікованій в її твіттері.

Лікар-куратор Трампа не надав оновленої інформації про те, які ліки Трамп, ймовірно, все ще приймає.

При цьому місцеві ЗМІ зазначають, що у президента була видна пов'язка на руці в суботу, коли він виступав перед прихильниками в Білому домі, а також у понеділок, коли він піднявся на борт свого літака для поїздки до Флориди. Це викликає припущення, що він все ще може отримувати внутрішньовенні ін'єкції.

Трамп був виписаний з військового госпіталю імені Волтера Ріда, де лікувався від COVID-19, тиждень назад.

Президент США збирається повернутися до активної передвиборчої кампанії: після Флориди у нього заплановані заходи в Пенсільванії, Айові та Північній Кароліні.

Водночас кілька великих медіаорганізацій США не дозволили своїм журналістам відправитися на передвиборчі заходи разом із Трампом через небезпеку зараження COVID-19, повідомляє The New York Times.

Разом із The New York Times, зазначає видання, їхати з президентом своїм журналістам заборонили The Wall Street Journal і The Washington Post. Крім того, виконання обов'язків журналістів прес-пулу в останні дні уникали співробітники газет BuzzFeed News, Politico і Hearst.

Зазначається, що це змусило Асоціацію кореспондентів Білого дому (WHCA) шукати інших журналістів для виконання обов'язків прес-пулу адміністрації президента.

"У репортерів Білого дому були побоювання щодо своєї безпеки і їм було некомфортно подорожувати з президентом у цей час", - заявила Елізабет Буміллер, глава вашингтонського бюро Times.

Стурбованість журналістів викликав той факт, що бортпровідники, агенти Секретної служби, а також співробітники Білого дому не носять маски на борту президентського літака. Крім того, багато хто з них повертаються на роботу раніше закінчення двотижневого карантину після зараження COVID-19 або можливого зараження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

Гетманцев анонсує цілодобові пости і відеоспостереження на тютюнових фабриках

Міністри оборони України та США обговорили поточну ситуацію на полі бою та відновлення бойових бригад

Богомолець: Мартиненко робив усе, щоб Україна ставала кращою

Польща не накладала обмежень на використання Україною польської зброї, українці можуть воювати, як хочуть

Разумков про Мартиненка: він був професіоналом і порядною людиною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА