15:21 06.05.2019

Порошенко вирішив збільшити на 5 тис. грн виплати військовим на першій лінії в зоні ООС

1 хв читати
Порошенко вирішив збільшити на 5 тис. грн виплати військовим на першій лінії в зоні ООС

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони України Степану Полтораку збільшити виплату грошового утримання військовослужбовцям першої лінії Операції об'єднаних сил (ООС) на 5 тис. грн.

"Я прийняв рішення, що ми робимо подальше збільшення виплат грошового утримання бійцям підрозділів, які перебувають на першій лінії Операції об'єднаних сил... Доручаю прийняти рішення (міністру оборони С.Полтораку - ІФ) про збільшення виплати на 5 тис. грн - до суми 17 тис.", - сказав П.Порошенко на зустрічі з військовослужбовцями ООС у понеділок у Донецькій області.

Як повідомлялося, на початку березня 2019 року С.Полторак підписав наказ про підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовців ЗСУ, що перебувають у зоні проведення ООС. Такі виплати розпочалися з 1 квітня.

Зокрема, військовослужбовці, що перебувають на першій лінії зіткнення, отримали доплату 2000 грн (загальна сума - 12 тис. грн); на другій лінії зіткнення доплата становила 1000 грн (загальна сума дорівнює 5500 грн).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА