ua en ru

Вибух у Керчі: Слідчий комітет РФ назвав ім'я підозрюваного

Вибух у Керчі: Слідчий комітет РФ назвав ім'я підозрюваного Фото: місце події (kerch fm)

Зловмисником виявився 18-річний студент коледжу Владислав Росляков

Слідчий комітет Російської Федерації (РФ) назвав ім'я підозрюваного, який міг вбити 17 осіб в керченському коледжі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Слідчого комітету РФ.

Як повідомляється, на даний момент Слідчий комітет РФ продовжує розслідувати кримінальну справу за фактом події в Керченському політехнічному коледжі.

За даними російського слідства, в Керчі загинули 17 осіб. Крім того, в російському відомстві зазначили, що виходячи з початкового огляду тіл, жертви померли від вогнепальних поранень.

"Оперативно було встановлено особу молодого чоловіка, який прийшов в коледж безпосередньо перед подією, який, виходячи з відеозапису, тримав у руках рушницю. Ним виявився студент 4 курсу коледжу 18-річний Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням виявлено в одному з приміщень коледжу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні після 12 години дня в анексованій Керчі стався вибух у коледжі. Спочатку повідомлялося про вибух газу в їдальні, пізніше стало відомо про вибуховий пристрій. Крім того, очевидці повідомляли про чоловіка зі зброєю на місці події. Число жертв події на даний момент досягло 17 осіб і, за даними російських правоохоронців, більшість з них - підлітки.