RU
 

Футболісту збірної Англії загрожує штраф за секс-вечірку під час карантину

Українська служба DW,  5 квітня 2020, 19:52
0
1994
Футболісту збірної Англії загрожує штраф за секс-вечірку під час карантину
Кайл Вокер влаштував вечірку з повіями під час карантину

Кайл Вокер закликав уболівальників дотримуватися умов карантину, а сам влаштував секс-вечірку з повіями. У ФК Манчестер Сіті пообіцяли провести внутрішню перевірку.

Захиснику клубу Манчестер Сіті та збірної Англії з футболу Кайлу Вокеру загрожує дисциплінарне покарання за порушення режиму карантину, після того як стало відомо, що він у середу, 1 квітня, влаштував у себе вдома секс-вечірку з повіями.

Футбольний клуб Манчестер Сіті відреагував на повідомлення у ЗМІ, оприлюднивши у неділю, 5 квітня, відповідну заяву.

"Футболісти є прикладом для наслідування у світі, наші співробітники та гравці підтримують зусилля, спрямовані на боротьбу з поширенням коорнавірусної інфекції. Дії Кайла в цьому питанні прямо суперечать цим зусиллям", - йдеться у заяві клубу. Зазначається, що найближчим часом клуб проведе внутрішню перевірку, за результатами якої на гравця може бути накладене дисциплінарне покарання. У клубі висловили розчарування закидами у ЗМІ, однак клуб може взяти до уваги той факт, що Кайл Вокер швидко визнав свою провину та вибачився, повідомляє агенція новин AFP.

"Я розумію, що є зразком для наслідування і не можу дозволити собі таку поведінку як професійний футболіст. Хочу вибачитися перед близькими, друзями, клубом і вболівальниками за те, що підвів їх", - заявив Карл Вокер.

Про влаштовану Вокером вечірку з повіями вранці 5 квітня повідомив британський таблоїд The Sun. Як стверджує видання, футболіст порушив режим карантину, запросивши до себе додому приятеля та двох повій, з якими влаштував секс-вечірку. За свої послуги дівчата отримали в перерахунку близько 2500 євро. Також варто зазначити, що раніше футболіст закликав своїх вболівальників дотримуватися режиму самоізоляції.

Джерело: Українська служба DW

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: футболкарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі