RU
 

Twitter вводить обмеження через вибори у США

Корреспондент.net,  10 жовтня 2020, 07:23
0
110
Twitter вводить обмеження через вибори у США
Фото: DPA
У Twitter з'явилися нові обмеження

Деякі повідомлення будуть видалятися адміністрацією соцмережі, а інші не можна буде коментувати і лайкати.

 
Компанія Twitter перед прийдешніми президентськими виборами у США посилила політику щодо дезінформації. Про це повідомляється на сайті компанії.
 
Так, користувачам соціальної мережі, у тому числі тим, хто має до виборів пряме відношення, заборонять проголошувати перемогу того чи іншого кандидата до того часу, поки про це не повідомлять офіційні джерела або авторитетні ЗМІ. Twitter почне позначати спеціальною позначкою повідомлення, у яких опублікована непідтверджена інформація.
 
Ті твіти, які міститимуть спроби втручання у процес голосування і підрахунку голосів, будуть видаляти. Йдеться у тому числі і про пости із застосуванням насильства. Вирішувати, чи намагався користувач втрутитися в результат виборів, чи ні, буде служба безпеки соціальної мережі.
 
Крім того, на час виборів користувачам вимкнуть можливість робити ретвіти постів політиків і користувачів, які не зібрали 100 тисяч підписників. Такі пости не можна буде ні лайкати, ні коментувати.
 
 
Зазначимо, що Twitter нерідко блокує пости Трампа, які він публікує. Наприклад, адміністрація соцмережі заблокувала відеоролик передвиборної кампанії президента США.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Вибори у США
ТЕГИ: twitterсоцсети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі