Електрокросовер Ford Mustang Mach-E подешевшав ще до старту продажів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електрокросовер Ford Mustang Mach-E подешевшав ще до старту продажів (фото)

Технології&Авто
871
Ford вирішив знизити ціни на електрокросовер Mustang Mach-E ще до початку відвантажень перших автомобілів клієнтам. Офіційним повідомленням про зниження цін, адресованим дилерам, спочатку поділився один з користувачів форуму Mustang Mach-E, після чого представник компанії підтвердив зміни ціни ресурсу Electrek, пояснивши цей крок прагненням «залишатися повністю конкурентоспроможними». Іншими словами, це не що інше, як магічна сила конкуренції.
Ford представив Mustang Mach-E ще наприкінці минулого року. Це перший електричний автомобіль Ford, який компанія розробила з нуля, і це перший Mustang в кузові кросовера. Через пандемію Ford довелося відкласти вихід знакової моделі на ринок на кілька місяців — автомобілі з’являться у офіційних дилерів Ford в Північній Америці в найближчі кілька тижнів.

Всі ці ціни вказані без урахування федеральної податкової знижки в розмірі $7500, яка як і раніше доступна покупцям електромобілів Ford. Тобто, максимально доступний базовий Mustang Mach-E Select RWD в США обійдеться в $35 395 із застосуванням знижки.
Електрокросовер Ford Mustang Mach-E подешевшав ще до старту продажів (фото)
З такими цінами Mustang Mach-E цілком може скласти гідну конкуренцію Tesla Model Y, ціни на якій в США починаються від $49 990 (без будь-яких знижок).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас