08:59 25.04.2019

Видача паспортів на Донбасі – це новий виток гібридної атаки РФ

1 хв читати
Видача паспортів на Донбасі – це новий виток гібридної атаки РФ

Рішення Кремля про спрощений порядок видачі російських паспортів українським громадянам, які проживають на окупованих територіях, є новим витком гібридної атаки проти України, вважає віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Такі дії повністю суперечать духу Мінських домовленостей. Це створення основи для можливості введення Кремлем додаткових військ на територію України", - написала І.Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці в Фейсбук.

Вона запевнила, що "ці маніпулятивні кроки Путіна (президента РФ Володимира - ІФ) не зупинять нас на шляху до європейської мрії".

"Ми вже ініціювали з цього приводу обговорення з нашими міжнародними партнерами. Ми використовуємо всі важелі впливу для того, щоб отримати повне засудження таких дій Російської Федерації щодо наших громадян, які проживають на окупованій території. Розраховую на підтримку наших міжнародних партнерів", - зазначила віце -прем'єр, додавши, що демократичний світ має засудити дії Кремля.

"Наше спільне завдання - не допустити, щоб на території України утворилося щось схоже на те, що утворилося в Абхазії або Південній Осетії", - підкреслила віце-прем'єр.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА