RU
 

"Це квіточки". Балаклійці розповіли про вибухи

Корреспондент.net,  4 травня 2018, 12:59
0
337
 Це квіточки . Балаклійці розповіли про вибухи
Фото: Скриншот из видео
Пожежа на складі боєприпасів у Балаклії

Про чергові вибухи місцеві жителі чули, але не поспішали покидати Балаклію. У центрі міста не було паніки, оскільки вибухи були слабші, ніж минулого разу.

 
Розриви боєприпасів у Балаклії були чутні на під'їзді до міста, а перекриття розташували біля самого повороту на арсенал. При цьому в центрі міста не було паніки, повідомляє 5 канал.
 
Відзначено, що про чергові вибухи люди чули, але не поспішали їхати.
 
"Я був на роботі, мені подзвонили і сказали, що база вибухає. Я сім'ю вивіз, а сам залишився тут. Чого бігти? Це ще слабкі вибухи. Це ще квіточки. Якщо вибухи триватимуть - тоді щось далі думати. А це поки слабо", - розповів житель Балаклії Сергій Мінц.
 
Поділився враженнями від нових вибухів і інший житель міста.
 
 
"Почув, коли вже почало вибухати і якийсь проміжок часу спрацьовувала сирена. І все. Нам не страшно, звичайно, вже після минулого разу", - зазначив Костянтин Вісторобець.
 
"Тоді було страшно. Але вижили минулого разу, вирішили, цього разу буде спокійніше", - додала дружина Костянтина Ольга.
 
В райдержадміністрації запевняють, що ніякої евакуації не проводили, а всім, хто хотів, була надана можливість виїхати. На похваті близько 100 автобусів. У разі ускладнення ситуації.
 
"Ми готові, якщо ситуація в військових ускладнюватиметься або виходитиме з-під контролю. І ми будемо розуміти, що потрібно вживати додаткових заходів безпеки. Якщо потрібно буде відселити людей - ми готові. Тут чергують підрозділи ДСНС, мобілізовані медичні працівники. Всі питання взяті під контроль", - запевнив голова Балаклійської РДА Степан Масельський.
 
Нагадаємо, 3 травня на складах боєприпасів у Балаклії почалися вибухи і сталася пожежа. У Генштабі заявили, що його причиною стало займання сухої трави під час ліквідації залишків снарядів.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: боеприпасысклад
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі