RU
 

У травні збірна України зіграє з африканською і європейською збірними

iSport.ua,  30 березня 2018, 08:22
0
271
У травні збірна України зіграє з африканською і європейською збірними
Фото: ФФУ
Україна на травневому зборі зіграє з африканцями і європейцями

Стали відомі потенційні суперники національної збірної України на травневому зборі. Контрольні матчі знову відбудуться за кордоном.

Збірна України знову збереться 23 травня. Про це повідомив головний тренер національної команди Андрій Шевченко. Підготовка буде проходити в Україні, а ось контрольні матчі знову відбудуться за кордоном. Майбутні суперники все ще визначаються.

Як стало відомо телеканалу Футбол з власних джерел, контракти зі спаринг-партнерами практично підписані. Перший матч Україна проведе проти африканської команди, яка зіграє на ЧС-2018. Ним міг бути Єгипет, але зараз цей варіант малоймовірний. Інша збірна - європейська, яка грала на Євро-2016.

Додамо, що крім Єгипту, до фінальної частини ЧС-2018 від африканського континенту вийшли збірні Тунісу, Нігерії, Марокко та Сенегалу.

З європейських команд, які грали на Євро-2016, але не вийшли на ЧС-2018, залишилися Албанія, Румунія, Уельс, Словаччина, Північна Ірландія, Туреччина, Чехія, Італія, Ірландія, Угорщина, Австрія.

З цього списку можна сміливо виключати Словаччину і Чехію, з якими ми восени зіграємо в Лізі Націй. З іншими збірними ми можемо зіграти в червні.

Нагадаємо, під час березневого збору національна команда зіграла внічию із Саудівською Аравією (1:1) і обіграла Японію (2:1).


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі