21 червня 2019, 16:15

Ведучий Дубінський і забудовник Карплюк – уроки політичної гігієни

На 95 окрузі передвиборча кампанія завжди трешова. Це округ одіозного регіонала покійного Петра Мельника, який зараз окучує його студент-протеже забудовник Володимир Карплюк.

Агітаційний ранок 21 червня розпочався з того, що ведучий програми "Гроші" (1+1) Олександр Дубінський на сторінці "За Карплюка" щиро посміхається поряд з лідером команди "Нових облич" Вишневого (партія Карплюка) і показує знак вікторі, який в цій кампанії експлуатує команда Карплюка.



За кілька годин з'явилася реакція Дубінського. Він каже, що його фото просто використали.



Ну, якщо політик мітить у законотворці і цей політик веде на загальнонаціональому каналі політичну програму з претензіями на аналітику – то він точно не дурень. Питання в тому, які в нього цінності – залишається відкритим.

Дубінський не може не знати, з ким він фотографується і не може не розуміти ризиків у передвиборчий період. Більше того, реклами кандидата Карплюка на 1+1 стільки, що викликають сумніви, що Дубінський не зміг проасоціювати значок "вікторі", який так радісно показує з представником "Нових облич".

Тут мені згадується холодна осінь 2017 року, коли в програмі "Гроші" Дубінського вийшов сюжет, де йшлося про те, що мешканці мого рідного селища Коцюбинське мерзнуть і страждають через дерибанників Біличанського лісу, якими виявився чомусь не Карплюк і його команда, а... нардеп Ольга Червакова і селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина.

Схему фірми ТОВ "Мастер-Енерго", яка зібрала гроші людей і не перерахувала за газ, не бул арозкрита. Зате захисників Біличанського лісу щедро і бездоказово змішували з болотом депутати "Нових облич" Карплюка.

Тоді експерти "Детектор медіа" ось як писали про цей лютий треш.



Я дуже далека від того, що така джинса і безмістовність з'являється просто так.

Зараз зі сторінки "За Карплюка" пост з Дубінським видалений. Дубінський, коли давав відповідь на те, що робить команда Карплюка, наголосив, що у Приірпіння можуть приїхати журналісти й висвітлити проблеми регіону, які виникли за урядування Карплюка. Що ж, це вже непогано звучить, але для тих, хто не слідкує за подіями в регіоні.

У мене стійке відчуття deja vu.

Під час кампанії на місцевих виборах Володимир Карплюк робив собі листівки "Нові обличчя" і для підсилення іміджу маловідомої партії використовував бренд "Солідарності", "Самопомочі" та УДАРу (порівняйте розмір лого партій загальнонаціональних з лого "Нові обличчя").



Словом, юзав ці партії так, як зараз юзнув Дубінського.

Тоді Юрій Луценко, який став згодом генпрокурором, звинуватив Володимира Карплюка у політичному шахрайстві.

А потім були обшуки, були підозри, які вручив прокурор області і перед виборами – затишшя. Обласний штаб БПП домовився з Карплюком про підтримку Петра Порошенка на президентських виборах, бо рейтинги були ой які низькі. Не допомогло.

Злочинці мають сидіти. Але вони не вірять у те, що в цій державі когось посадять (хтось обіцяв, що "весна прийде саджати будемо"). Саме тому, в 2015 році Карплюк із шиком і до 2019 року поюзав "Солідарність".

Тепер він юзає Зе!команду.

Можна було б написати, що треба запастися попкорном... Але є одне але. Це мій регіон. Я тут живу. Тут за 1 000 грн б'ють пенсіонерку - голову ТВК, тут можуть за те, що ти відстоюєш опалення для населення – спалити дві машини, тут голос у селищній раді депутата може коштувати 20 000 $...

Бо тут є Біличанський ліс – це понад 6 000 га лісу, який хочуть забудувати члени команди Нових облич і в якому в Карплюка є ділянка.

Тому якщо ми цю гідру Карпюка не здолаємо зараз і Зе!команда вирішить грати в національну гру граблі – всі наступні побиття і підпали – це вже їхня персональна відповідальність.

Кравець – адвокат не України. Коли ним займеться СБУ?

"Не так страшні нам московські воші, як українські гниди". Це слова Симона Петлюри. Саме тому, аби швидше виграти війну, треба робити все можливе, щоб українські гниди заподіяли державі якомога менше шкоди...

Адвоката Медведчука Київрада може включити в регламентну комісію

Сьогодні, 30 травня, буде сесія Київради. За день до цього з'явився проєкт рішення, яким пропонують розподілити деяких депутатів по Комісіях...

Чи треба відновлювати Мінрегіон і що ''здобуло'' Мінінфраструктури?

В уряді у нас так буває, що ми якісь міністерства бездумно об'єднуємо, далі усвідомлюємо, що щось пішло не так і їх... героїчно роз'єднуємо. У ЗМІ вже написали про те, що Олександра Кубракова можуть зняти з посади віцепрем'єра і розділити Мінінфраструктури знову на два міністерства...

Інститут громадянського суспільства заявив про тиску з боку Мінвідновлення. Що відбувається?

Є в нас досить дивне міністерство. На його сайті стоїть логотип – Мінвідновлення, насправді його офіційна скорочена назва – Мінінфраструктури...

Що знову задумали нардеп Горобець і дерибанники Біличанського лісу?

Верховний Суд вже виніс рішення у справі щодо Біличанського лісу. І там прописано чорним по білому, що Коцюбинське – це анклав. Біличанський ліс – територія міста Києва...

''Ліси України''. Що планують робити з оцінкою впливу на довкілля? UPD

Комітет відголосував за варіант законопроєкту, який запропонував голова комітету Олег Бондаренко за основу. 14 березня засідає комітет з питань екології Верховної Ради...