21:23 12.06.2020

У Білому домі не згодні, що на США насувається друга хвиля COVID-19

1 хв читати
У Білому домі не згодні, що на США насувається друга хвиля COVID-19

Активне поширення в останні дні коронавірусу COVID-19 у деяких штатах не означає, що до США наближається друга хвиля пандемії, заявили в п'ятницю в Білому домі.

За повідомленням видання The Hill, економічний радник президента США Ларрі Кадлоу заявив, що обговорював це питання з експертами Білого дому з охорони здоров'я, які вважають, що мова йде лише про окремі спалахи захворювання, а не про повноцінну другу хвилю, здатну накрити всю країну.

Економічний радник Білого дому Кевін Хессетт, зі свого боку, пояснив, що в деяких районах ситуація дійсно погіршується, проте загалом у країні коронавірус явно здає позиції.

За два тижні помітне прискорення поширення коронавірусної інфекції зафіксували в штатах Арізона, Арканзас, Орегон і Юта. В останні дні про проблеми в боротьбі з вірусом повідомили і в Неваді, Флориді, Північній і Південній Кароліні.

Загалом, у США було зафіксовано понад 2,1 млн підтверджених випадків зараження коронавірусом, понад 116 тис. пацієнтів померли. Це - найвищі показники у світі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

У справі про прорив ворога на Харківщині допитано військове керівництво і бійців, правоохоронці вивчають секретні документи - перший заступник директора ДБР

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

В результате российских обстрелов в Херсонской области ранены 4 человека – глава ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

Наративи депутатів-держзрадників тотожні тезам Путіна перед вторгненням в Україну - перший заступник директора ДБР

Перший заступник директора ДБР: Справа про держзраду Дубінського на завершальному етапі, на суді почуємо багато цікавого

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА