11:28 29.03.2020

В Україну з РФ потягом повернулися понад 700 українців

1 хв читати
В Україну з РФ потягом повернулися понад 700 українців

Потяг "Київ-Москва-Київ", яким раніше вивезли в російську столицю громадян РФ, що побажали залишити Україну, привіз у неділю вранці до Києва з РФ понад 700 громадян України, які виявили бажання повернутися на батьківщину після тимчасового закриття кордону в рамках заходів з протидії поширенню коронавірусної хвороби Covid-19.

"Прикордонники разом з медиками зустріли поїзд "Київ-Москва-Київ" ... поїзд прибув на столичний вокзал близько 8 ранку сьогодні. Для його оформлення прикордонники зі співробітниками Нацполіції перекрили периметр території з обмеженим режимом доступу", - повідомляє Державна прикордонна служба України в неділю.

У відомстві додали, що абсолютно всім пасажирам поїзда провели температурний скринінг і у кожного поцікавилися станом їхнього здоров'я. "Крім того, громадяни отримали пам'ятки і заповнили поінформовані Угоди про самоізоляцію", - йдеться в повідомленні.

На час оформлення на вокзалі також чергували карети швидкої допомоги. Прикордонні наряди перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонники, які здійснювали перевірку документів, додатково в захисних костюмах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА