День фінансів, 22 січня: нововведення в "Приват24", переговори з "Газпромом", депозити навіть "для ледачих" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 січня: нововведення в "Приват24", переговори з "Газпромом", депозити навіть "для ледачих"

1230
Вівторок, 22 січня. Підказуємо, як відкрити депозит, перебуваючи на роботі чи вдома, анонсуємо оновлення в «Приват24» і розповідаємо про переговори “Нафтогазу” і “Газпрому”.
Анонс нового «Приват24». ПриватБанк анонсував нову версію сервісу «Приват24». Держбанк обіцяє повністю змінити зовнішній вигляд мобільного додатка. Користувачі зможуть виводити на головний екран різні сервіси банку в залежності від своїх потреб. Як повідомляє прес-служба банку, нова версія «Приват24» вийде окремими додатками на iOS і Android в рамках бета-тестування до кінця березня.
Нафтогаз про тристоронні переговори. Під час тристоронніх переговорів у Брюсселі щодо транзиту газу після 2019 року представники російського “Газпрому” відмовилися платити 2,7 мільярда доларів боргів за рішенням Стокгольмського арбітражу. Один з керівників компанії розповів, що “Газпром” спершу наполягає на “відновленні балансу у відносинах між компаніями” і тільки після цього погодиться продовжити чинний контракт щодо транзиту.
Сума всіх боргів у світі. У світі накопичилося 247 трильйонів доларів боргу, зокрема 63 трильйони доларів, взятих центральними урядами. Про це повідомили на Всесвітньому економічному форумі в швейцарському Давосі. Експерти зазначають, що глобальне боргове навантаження значно вище, ніж до світової фінансової кризи, близько 225% ВВП.
Як відкрити депозит з дому. У більшості банків депозит можна відкрити віддалено, сидячи вдома або в офісі. Finance.ua розбирався, як працює така послуга. До речі, ви завжди можете отримувати більше з ваших депозитів. Finance вдалося домовитися з банками, щоб ви могли отримувати бонуси до процентних ставок. Гроші ніколи не завадять. А вигідну надбавку до відсотка можна оформити в три кроки.
Коли запустять Подільсько-Воскресенський міст. Зараз на Подільсько-Воскресенському мосту ведуться роботи з монтажу в’язів. Міст буде дворівневий. Верхній рівень – для автотранспорту, знизу пройде гілка метрополітену. І за словами Віталія Кличка, за умови належного фінансування потрібно приблизно 1,5-2 роки, щоб запустити автосполучення через міст.
Поруч із Тунісом в рейтингу інновацій. Bloomberg Innovation Index провело дослідження інноваційності країн світу. Серед найбільших «лузерів» рейтингу 2019 року Bloomberg називає Україну і Туніс. Обидві країни за рік випали з ТОП-50. Статус найбільш інноваційної країни в світі зберегла Південна Корея. Всього для складання індексу Bloomberg оцінив понад 200 економік.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас