13:03 01.05.2018

Поліція розслідує напад на активіста Стерненка в Одесі як замах на вбивство

1 хв читати

 Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України за фактом замаху на вуличного активіста, колишнього голову "Правого сектора" в Одесі Сергія Стерненка, повідомив на своїй сторінці у Facebook радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін, у результаті оперативно-слідчих дій затримано двох осіб.

"Першого затримали неподалік місця скоєння злочину, другого щойно - за орієнтуванням. Також виявлено транспортний засіб, на якому, ймовірно, пересувалися злочинці. Проводяться слідчі дії, вилучено відео з камер спостереження, працюємо зі свідками", - написав він, пообіцявши пізніше розповісти подробиці.

За даними Р.Форостяка, активіст отримав тілесні ушкодження від пострілу з травматичної зброї гумовою кулею в ділянку голови, його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Уранці у вівторок невідомий вистрелив із пістолета травматичної дії в С.Стерненка неподалік його будинку на вул. Сегедській. Куля влучила активісту в шию ззаду. Незважаючи на поранення, активіст зміг затримати нападника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА