День фінансів, 9 червня: перенавчання водіїв, Приватні "Гроші на касі", українцям до душі віддалена робота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 червня: перенавчання водіїв, Приватні "Гроші на касі", українцям до душі віддалена робота

800
9 червня. Після трьох офіційних вихідних вівторок зустрів такими новинами:
Приватні “Гроші на касі”. ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку при оплаті покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати. Скористатися сервісом можуть власники будь-якої дебетової картки Приватбанку (зарплатної, студентської, соціальної) різних платіжних систем. Ось, як це працює
Системних на перенавчання. МВС розглядає можливість відправки на перенавчання водіїв, які неодноразово порушили ПДР. Системні дорожні порушники після перенавчання повинні будуть скласти іспити з ПДР. Поки що це тільки ідея, але вона буде втілена в життя, якщо кількість порушників ПДР не зменшиться.
В продовження теми. 🏎️ На сайті Київради зареєстрована петиція, в якій просять запровадити нові обмеження швидкості для їзди містом.
День фінансів, 9 червня: перенавчання водіїв, Приватні "Гроші на касі", українцям до душі віддалена робота
Українці звикли працювати віддалено. Понад третина українців під час карантину з коронавірусу оцінили переваги віддаленої роботи і хотіли б працювати так і надалі. Про це свідчать результати соцопитування grc.ua. Майже половина респондентів (48%) вважають, що, незважаючи на послаблення карантину, роботодавці повинні надати можливість працювати віддалено до остаточної стабілізації ситуації. Про бажання мати страховку заявили 36% респондентів, ще майже кожен п’ятий (21%) вважає, що бізнес повинен виділяти додатковий бюджет на оздоровлення працівників.
“Там все добре”. Або чому не перевіряли казки “ненажерливих мишенят”. Раніше у поліції не було підстав перевіряти наявність в Держрезерві 150 тисяч тонн зерна, недостачу якого виявив аудит, оскільки попередні перевірки показували, що в системі все добре. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол. З його слів, слідство у цій справі має низку конкретних, кричущих фактів. Цифри просто жахають. Але це сталося не сьогодні і не вчора. Це тривало роками.
Тарифи на тепло можуть знизити, але… Зниження тарифів на опалення в опалювальному сезоні 2020/2021 рр. можливе, але при збереженні ціни природного газу на рівні середньої ціни минулого опалювального сезону, яка становила 4 048,5 гривень за 1 тис. куб. м. У “Нафтогазі”, між іншим, розповіли, як можна змінювати постачальника газу.
#трохиреклами 🔊 Alarm, alarm! Вже завтра (10 червня о 12:00) відбудеться довгоочікуваний вебінар за темою “Як заробляти на онлайн-МФО.” На ньому кожен охочий може дізнатися: нюанси перед укладенням договору, співвідношення ризиків і доходу для вкладника, умови для співпраці з Міжнародним сервісом Mintos.

Безкоштовна реєстрація. 🧐

День фінансів, 9 червня: перенавчання водіїв, Приватні "Гроші на касі", українцям до душі віддалена робота
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас