18:44 12.04.2018

У зоні АТО в четвер зафіксовано 28 ворожих обстрілів позицій ЗСУ

2 хв читати
У зоні АТО в четвер зафіксовано 28 ворожих обстрілів позицій ЗСУ

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку доби станом на 18:00 четверга здійснили 28 обстрілів позицій Збройних сил України, українські військові не постраждали, повідомили в штабі АТО.

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18:00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів", - зазначено у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

На луганському напрямку із заборонених Мінською угодою 120-міліметрових і 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Троїцького, а міномети калібру 82 мм незаконні збройні формування застосували по українським військовим поблизу Кримського, а в районі Луганського - стріляли з БМП.

"Також під вогонь з гранатометів потрапили захисники Новозванівки", - зазначено в звіті.

На донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї НЗФ неодноразово обстрілювали укріплення сил АТО поблизу Шахти "Бутівка". З гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні позиції ЗСУ поблизу Водяного.

Також гранатомети, снайперську і стрілецьку зброю бойовики застосували для обстрілу позицій українських військових поблизу Авдіївки, озброєння БМП - поблизу Талаківки, великокаліберні кулемети - поблизу Павлопіля, Пєсків та Опитного, а стрілецьку зброю - неподалік Мар'їнки і Лебединського.

"В результаті ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуацію за всією лінією розмежування сторін надійно контролюють підрозділи Збройних сил України", - зазначено у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський: Ворог продовжує нарощувати угруповання військ на напрямку Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, сил недостатньо для прориву нашої оборони

У кримській бухті Вузька знищено два російські військові катери - ГУР

Військовозобов'язаних жінок штрафуватимуть, якщо вони не оновлять свої дані протягом двох місяців після набуття чинності закону

"Укрзалізниця": Мартиненко і його агентство завжди відстоювали правду

Британський парламент розпущено напередодні виборів

Окупанти обстріляли Конотоп, Дружбу, Середина-Буду та 14 сіл і селищ Сумщини, поранений мирний житель

Силам оборони вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу на Харківщині - ISW

Унаслідок нічного ракетного удару по Харкову постраждали семеро людей

Ізраїль встановив контроль над коридором на кордоні між Єгиптом і Сектором Гази

РФ вивела в Чорне море один бойовий корабель, у Середземному чергує носій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА