11:25 29.06.2020

У ЗСУ за добу зафіксовано один новий випадок Covid-19 у військовослужбовця з Київської області

1 хв читати

У Збройних силах України станом на ранок понеділка підтверджено один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, наразі хворіють 180 осіб, повідомляє прес-служба командування медичних сил.

"Станом на 10:00 29 червня у Збройних силах України хворіє 180 осіб на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали - 310 осіб, летальних випадків – 5", - йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Фейсбуці.

Так, за минулу добу зареєстровано 1 новий випадок захворювання Covid-19.

Військовослужбовець (Київська область) перебуває на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнта задовільний, у нього спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 569 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби - 40 осіб.

Як повідомлялося, в Україні помітно зменшився добовий приріст інфікування коронавірусом: станом на ранок понеділка виявлено 646 нових випадків Covid-19, 93 з числа раніше хворих одужали, 18 померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР погодилася із Зеленським і виключила з раніше ухваленого законопроєкту норму про право роботодавця звільнити працівника за неінформування про зв'язки в РФ й окупації

Реалізація закону про застосування англійської в Україні не призведе до звільнення держслужбовців - Кравчук

"Нова пошта" планує встановити ще 500 укриттів у відділеннях і терміналах

Російські війська обстрілюють прибережні райони Херсона - Мрочко

Мир виглядатиме як неможливість для РФ будь-коли окупувати Україну, і це не означає членство країни в НАТО - Байден

Колишнього залізничника, який постачав росармію паливом під час окупації Куп'янська, засуджено до 10 років в'язниці - прокуратура

Унаслідок ракетного удару по Криворізькому району постраждав чоловік - голова ОВА

На півдні ворог накопичив невелику кількість сил, але це все одно не той ресурс, який здатен прорвати лінію оборони - Плетенчук

Кабмін України продовжив на 6 місяців роботу паспортного сервісу ДП "Документ" для українців за кордоном

У Дніпропетровській області збито ворожий БпЛА - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА