Укрпошта погодилася доставляти пенсії за старими тарифами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта погодилася доставляти пенсії за старими тарифами

Фондовий ринок
809
Керівництво “Укрпошти” внесло пропозицію Пенсійному фонду та Міністерству соціальної політики продовжити дію поточного договору на доставку пенсій за тими ж тарифами ще на два місяці – січень і лютий 2021-го.
Про це у Facebook повідомив Голова державного оператора Ігор Смілянський.
За його словами, таким чином, пенсіонери зможуть отримати виплати, а всі сторони матимуть два місяці на вироблення системного рішення, яке вже також запропонувала “Укрпошта”.
“Мені здається, це саме той варіант, за якого “Укрпошта” може простягнути руку, щоб потім не простягнути ноги. Зараз наші пропозиції відпрацьовуються колегами, і ми з нетерпінням чекаємо на їх вирішення”, – зазначив Смілянський.
Також він висловив сподівання, що разом з підписанням додаткової угоди Пенсійний фонд публічно заявить про те, що на період карантину пенсіонери зможуть дистанційно переходити з банків в “Укрпошту”. Це дозволить не приїжджати особисто і не наражатися на небезпеку.
ЕЦП (електронний цифровий підпис, – ред.) в селі не працює. Це не “забаганка”, це норма закону, яка повинна виконуватися ПФУ, щоб захистити здоров’я наших громадян”, – додав керівник держкомпанії.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас